Konu
:
Et Soteli Profiterol
Yalnız Mesajı Göster
Et Soteli Profiterol
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Et Soteli Profiterol
Malzemeler
Profiterol topları
250 gr kuşbaşı doğranmış antrikot
1 küçük soğan küp küp doğranmış
2 adet rende domates
1 yemek kaşığı un
1 adet kesme şeker
1 kahve fincanı kırmızı şarap
Tuz-karabiber-pulbiber
1/2 su bardağı sıcak su
Burger peyniri
Yapılışı
Isıtılmış çelik tencerede etler sotelenir
Et suyunu çekince soğan ilave edilerek öldürülür
Un ve şeker eklenerek çevrilir
Domates-tuz ve karabiber konur
Domates, suyunu çekene kadar sotelenir ve şarap ilave edilerek kaynatılır
Su eklenip etler pişene kadar pişirilir
Profiterol topları yatay olarak ikiye kesilir ve arasına tatlı kaşığı yardımı ile pişirilen et sote yerleştirilir
Kapakları kapatılır üstlerine uygun büyüklükte kesilmiş peynir konularak pulbiber serpiştirilir
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında peynir eriyene kadar bekletilir
Alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul