Konu
:
Hindistan Cevizli Tavuk
Yalnız Mesajı Göster
Hindistan Cevizli Tavuk
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hindistan Cevizli Tavuk
Malzemeler
4 Adet Tavuk Bonfile(180-200gr)
Köri
Tuz
120 gr Un
2 Adet Yumurta
120 gr Hindistan Cevizi
Kizartmak Için Yag
Süslemek Için Limon Dilimleri
Tarifi
Tavuk etini soguk suyla yikayin, kagit havlu ile kurulayin, ortadan 2’ye kesin
Parçalari köri ile oyun, tuzlayin
Ilk önce ona, sonra çirpilmis yumurtaya, en sonrendelenmis Hindistan cevizine hulayin
Kizartma yagini fritözde veya derin bir tencerede 170 derece isitin
Tavuk parçalarini bol yagda 7-8 dakika altin rengi olana kadar kizartin, delikli kepçe ile havlu üzerine çikartin
Limon dilimleri ile süsleyip servis yapin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul