Yalnız Mesajı Göster

Kremalı Ve Körili Tavuk Göğsü

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kremalı Ve Körili Tavuk Göğsü



Kremalı ve Körili Tavuk Göğsü tarifi - Kremalı ve Körili Tavuk Göğsü nasıl yapılır
Malzemeler


250 g tavuk gögsü

2 kutu krema

Köri

Tuz



Hazırlanışı


Tavuk gögsünü küçük küçük küp şeklinde kesinYanmaz tavaya koyun, kavrulana kadar pişirin(kızartmayacaksınız, beyaz kalacak sekilde) İçine 2 kutu kremayı boşaltın ve karıştırın Krema da piştikten sonra içine köri dökün(miktarı isteğe göre) ama ben biraz fazla katıyorum ki tadını alabilmek için Ocağınızın altını kısın tuzunu da isteğe göre ilave edin ve iyice karıştırınKısık ateşte 5 dk daha dinlendirin ve altını kapatın Afiyet olsun


Not: Yanında pirinç pilavıyla çok güzel gidiyor veya yumurtalı spagetti yaparsanız daha güzel olacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla