Konu
:
Kremalı Ve Körili Tavuk Göğsü
Yalnız Mesajı Göster
Kremalı Ve Körili Tavuk Göğsü
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kremalı Ve Körili Tavuk Göğsü
Kremalı ve Körili Tavuk Göğsü tarifi - Kremalı ve Körili Tavuk Göğsü nasıl yapılır
Malzemeler
250 g tavuk gögsü
2 kutu krema
Köri
Tuz
Hazırlanışı
Tavuk gögsünü küçük küçük küp şeklinde kesin
Yanmaz tavaya koyun, kavrulana kadar pişirin(kızartmayacaksınız, beyaz kalacak sekilde)
İçine 2 kutu kremayı boşaltın ve karıştırın
Krema da piştikten sonra içine köri dökün(miktarı isteğe göre) ama ben biraz fazla katıyorum ki tadını alabilmek için
Ocağınızın altını kısın tuzunu da isteğe göre ilave edin ve iyice karıştırın
Kısık ateşte 5 dk daha dinlendirin ve altını kapatın
Afiyet olsun
Not: Yanında pirinç pilavıyla çok güzel gidiyor veya yumurtalı spagetti yaparsanız daha güzel olacaktır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul