Konu
:
Ceviz Soslu Hindi
Yalnız Mesajı Göster
Ceviz Soslu Hindi
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ceviz Soslu Hindi
Ceviz Soslu Hindi Tarifi - Ceviz Soslu Hindi Yapılışı - Ceviz Soslu Hindi Nasıl Yapılır - Ceviz Soslu Hindi Malzemeleri
İçindekiler:
4 adet Banvit Hindi Bonfile
3 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber
Ceviz Sosu
50 gr ceviz
25 gr kornişon turşusu (süzülmüş)
1 diş sarmısak (dövülmüş)
1 çorba kaşığı kapari (süzülmüş)
2 çorba kaşığı maydanoz (iri doğranmış)
80 ml zeytinyağı
Zeytinyağı ile tuz ve karabiberi çırpın
Etlerin her tarafını bulayıp buzdolabında en az 30 dak
dinlendirin
Yağsız tavada ve hızlı atete, etlerin her iki yüzünü 4’er dak
pişirin
Ateşi kısın, üzerine kapak kapatın ve arzu ettiğiniz kıvama gelinceye kadar veya 4-5 dak
daha pişirin
Üzerlerine hazırladığınız ceviz sosundan koyarak servis yapın
Cevis sosu Tüm malzemeleri pürüzsüz bir kıvama gelinceye kadar robottan geçirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul