Konu
:
Tavuk Haslama
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Haslama
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Haslama
Malzemeler
2 Adet Havuç
2 Adet Orta Boy
Patates
2 Adet Sogan
Yarim Kilo Tavugun Beyaz Eti
1 Adet Yumurta Sarisi
1 Çorba Kasigi Un
2 Çorba Kasigi Tereyagi
Tarifi
Tavugun beyaz etini, derisinden ayirin
Bir hafta buzlukta bekletin
Havucun, soganin ve patatesin kabuklarini soyarak, iri iri dograyin
Çözüldükten sonra iri parçalar halinde kestiginiz tavuk etlerini ilk önce kizgin yagda soteleyin
Baska bir tencereye aldiginiz yag ile birlikte havuç ve sogani kavurun
Üzerine yeterince su ilave ederek kaynatin
Sogan ve havuç kaynadiktan ve biraz pismeye basladiktan sonra tavuk ve patatesleri ilave edin
Ayri bir kap içinde yumurta sarisini ve unu karistirin
Malzemelerin pismesine yakin bu karisimi tencereye ekleyin
Bir süre kaynattiktan sonra sicak sicak servis yapin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul