Konu
:
Bamyali Tavuk
Yalnız Mesajı Göster
Bamyali Tavuk
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bamyali Tavuk
1 tane orta boy istediğiniz büyüklükte parçalara ayrılmış tavuk
2 rendelenmiş soğan
4 sivri biber
4 domates
yarım kg taze ya da konserve bamya
2 kaşık limon suyu
sıvıyağ, tuz, karabiber
yarım bardak kadar su
bir tencerede sıvıyağı ve soğanı biraz çevirin, tavuk etlerini ilave edin
etler biraz kızarınca doğranmış biberleri, limon suyunu ve domatesleri ekleyin
etler biraz yumuşayıncaya kadar pişirin
bamyaları ve sıcak suyuda ekleyp yemeği pişirin
arada suyunu kontrol edin ve gerekirse biraz ekleyin
domatesli pilav ile çok güzel oluyor, denemenizi tavsiye edrim arkadaşlar
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul