Konu
:
Garnitürlü Tavuk Söğüşü
Yalnız Mesajı Göster
Garnitürlü Tavuk Söğüşü
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Garnitürlü Tavuk Söğüşü
malzemeler
1 Tavuk
1 Küçük boy havuç
1 Çorba kaşığı yeşil fıstık
1 Tatlı kaşığı tuz
2 Çorba kaşığı kuş üzümü
Biraz karabiber
2 Çorba kaşığı galeta tozu
tarifi
Tavuğu temizleyip yıkayınız
Normal sığabileceği bir tencereye koyup, 1 su bardağı sıcak su ilave ediniz
Hafif hararetli ısıda yumuşayıncaya kadar pişiriniz
Etini kemiğinden ayırarak küçük parçacıklar haline getiriniz
Haşlanmış ve fındık büyüklüğünde doğranmış havuç, iç kabuğu soyulmuş fıstık, kuş üzümü, tuz, karabiber ve 2 çorba kaşığı soğutulmuş tavuk suyundan katıp karıştırınız
Galeta tozu serpilmiş yağlı kağıda uzunlamasına yerleştirip, 5-6 cm
çapında rulo yapınız
Sıkıca kağıda sararak kenarlarını bağlayınız
Buzdolabında bir gece bekletiniz
Kağıdını açıp keskin bir bıçakla bir parmak genişliğinde dilimleyerek servis tabağına yerleştiriniz
Etrafını domates dilimleri ve maydanoz dalları ile süsleyiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul