Yalnız Mesajı Göster

Hardallı Tavuk Kızartması

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hardallı Tavuk Kızartması



hardallı tavuk kızartması


mal:

4 adet tavuk göğüsü

2 çorba kaşığı tereyağı

1 tatlı kaşığı hardal

2 çorba kaşığı ekmek içi

1 yumurta

1 su bardağı galeta unu

tuz karabiber

kızartmak için sıvıyağ


tavuk gögüslerini et döveceğiyle inceltin tuz karabiber ile ovun

üzerine eşit hardal sürün 2 çorba kaşığı yumuşamış tereyağını eşit tavuk göğüşüne sürün

ekmek içlerinide eşit pay edin tavuklara

tavuk göğüslerini rulo gibi sarın tek tek

açılmaması için kürdanla tuturun

çırpılmış yumurtaya tavuk göğüslerini bulayın ardındanda galeta ununa bulayın

ardından kızgın yağda çevirerek kızartın iyice

kürdanı çıkarın

kolay gelsin

yanında patates püresi , haşlanmış bezelye havuç ve brokoli ile servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla