Konu
:
Hardallı Tavuk Kızartması
Yalnız Mesajı Göster
Hardallı Tavuk Kızartması
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hardallı Tavuk Kızartması
hardallı tavuk kızartması
mal:
4 adet tavuk göğüsü
2 çorba kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı hardal
2 çorba kaşığı ekmek içi
1 yumurta
1 su bardağı galeta unu
tuz karabiber
kızartmak için sıvıyağ
tavuk gögüslerini et döveceğiyle inceltin
tuz karabiber ile ovun
üzerine eşit hardal sürün 2 çorba kaşığı yumuşamış tereyağını eşit tavuk göğüşüne sürün
ekmek içlerinide eşit pay edin tavuklara
tavuk göğüslerini rulo gibi sarın tek tek
açılmaması için kürdanla tuturun
çırpılmış yumurtaya tavuk göğüslerini bulayın ardındanda galeta ununa bulayın
ardından kızgın yağda çevirerek kızartın iyice
kürdanı çıkarın
kolay gelsin
yanında patates püresi , haşlanmış bezelye havuç ve brokoli ile servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul