Konu
:
Reyhanlı Tavuk Göğsü
Yalnız Mesajı Göster
Reyhanlı Tavuk Göğsü
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Reyhanlı Tavuk Göğsü
Gereçler:
2ADET TAVUK GÖĞSÜ
1ADET HAVUÇ
2ADET DOMATES
1 ADET SOĞAN YARIM ÇAY BARDAĞI ZEYTİNYAĞI
BİR TUTAM REYHAN OTU
YETERİ KADAR TUZ
Yapılışı:
Tavuk göğüsleri ince biftek şeklinde olmalıdır
Soğanlar ince doğranıp zeytinyağı ile biraz pişirilip üzerine revdelenmiş havuç,tuzve domates eklenip kavrulur
Hazırlanan bu malzemeden birazı bir tepsiye dökülür üzerine göğüsler dizilir daha sonra kalan harç malzemede tepsiye dökülerek eşit şekilde dağıtılır
Yemeğimizin üzerine reyhan serpilir ve alüminyum folyo ile kapatılarak 300 c de 25 dak pişirilir
AFİYET OLSUN
Servis Önerileri:
Pazı kavurma ile sıcak servis ediniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul