Yalnız Mesajı Göster

Reyhanlı Tavuk Göğsü

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Reyhanlı Tavuk Göğsü



Gereçler:
2ADET TAVUK GÖĞSÜ
1ADET HAVUÇ
2ADET DOMATES
1 ADET SOĞAN YARIM ÇAY BARDAĞI ZEYTİNYAĞI
BİR TUTAM REYHAN OTU
YETERİ KADAR TUZ

Yapılışı:
Tavuk göğüsleri ince biftek şeklinde olmalıdır Soğanlar ince doğranıp zeytinyağı ile biraz pişirilip üzerine revdelenmiş havuç,tuzve domates eklenip kavrulur Hazırlanan bu malzemeden birazı bir tepsiye dökülür üzerine göğüsler dizilir daha sonra kalan harç malzemede tepsiye dökülerek eşit şekilde dağıtılır Yemeğimizin üzerine reyhan serpilir ve alüminyum folyo ile kapatılarak 300 c de 25 dak pişirilir AFİYET OLSUN

Servis Önerileri:
Pazı kavurma ile sıcak servis ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla