Konu
:
Hardal Soslu Tavuk
Yalnız Mesajı Göster
Hardal Soslu Tavuk
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hardal Soslu Tavuk
hardallı tavuk - hardal soslu tavuk ızgara - ızgara tavuk budu
Malzemeler:
- 6 büyük tavuk butu
- 2 çorba kaşığı zeytinyağı
- 2 çorba kaşığı tereyağı veya margarin
- 2 çorba kaşığı hardal
- 6 grisini
- 1 su bardağı galeta unu
Hazırlanışı:
Tavuk butlarını haşlayın
Haşladığınız butların üzerine bir miktar tuz serpin ve firçayla zeytinyağı sürün
Oda sıcaklığındaki tereyağını hardalla karıştırarak, bir sos hazırlayın
Grisinileri el blenderınızın özel kabında çok ince olmayacak şekilde çekin ve galeta unuyla karıştırın
Önceden haşlayıp zeytinyağı sürdüğünüz butların üzerine hardallı tereyağı sosunu sürün ve tavukları grisinili galeta ununa bulayın
Butların üzeri kızarıncaya kadar kokusuz ızgara veya fırınınızın üst ızgarasında pişirin
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul