Konu
:
Hindistancevizli Tavuk
Yalnız Mesajı Göster
Hindistancevizli Tavuk
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hindistancevizli Tavuk
Hindistancevizli Tavuk Tarifi - Hindistancevizli Tavuk Yapılışı - Hindistancevizli Tavuk Nasıl Yapılır - Hindistancevizli Tavuk Malzemeleri
MALZEMELER
4 Adet Tavuk Bonfile(180-200gr)
Köri
Tuz
120 gr Un
2 Adet Yumurta
120 gr Hindistan Cevizi
Kızartmak İçin Yağ
Süslemek İçin Limon Dilimleri
YAPILIŞ TARİFİ
Tavuk etini soğuk suyla yıkayın, kagıt havlu ile kurulayın, ortadan
ikiye kesin
Parçaları köri ile oyun, tuzlayın
İlk önce ona, sonra çırpılmış yumurtaya,
en sonrendelenmiş Hindistan cevizine hulayın
Kızartma yağını fritözde veya derin bir tencerede 170 derece ısıtın
Tavuk
parçalarını bol yağda 7-8 dakika altın rengi olana kadar kızartın, delikli
kepçe ile havlu üzerine çıkartın
Limon dilimleri ile süsleyip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul