Yalnız Mesajı Göster

Antep Usulü Hindi Şiş

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Antep Usulü Hindi Şiş



Malzemeler:


600 gr hindi kuşbaşı

1 çorba kaşığı yoğurt

1 çorba kaşığı domates salçası

1 çorba kaşığı pul biber

1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber

1 tatlı kaşığı kimyon

1 tatlı kaşığı kekik

1 çay kaşığı karabiber

1 kahve fincanı sıvıyağ

1 adet soğan

2 diş sarımsak

tuz


Tarifi:


Etleri sıvıyağ, domates salçası, pul biber, kırmızı toz biber, kimyon, kekik, karabiber, soğan ve dövülmüş sarımsak ilekarıştırın


Hazırladığınız hindi şişleri buzdolabında yarım saat kadar bekletin Hazırladığınız hin şişleri ızgarada veya tavada pişirip yanında pilav, roka, limon ve turp dilimleri, ızgara edilmiş domates ve biber ile servis yapın





alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla