Konu
:
Avcı Tavuğu
Yalnız Mesajı Göster
Avcı Tavuğu
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Avcı Tavuğu
Malzemeler
1 adet tavuk
250 gr
mantar
1 çay bardağı ayçiçek Yağı
250 gr
domates
2 adet soğan
Sarımsak
Kekik
Defne
Hazırlanışı
Tavuklar iri parçalar halinde iken yağda kavrulur
Tabağa alınır
Kalan yağda soğanlar pembeleştirilir
Sarımsak ve iri iri doğranmış domatesler eklenir
Kekik ve defne yaprağı konduktan sonra kızaran tavuklar da buna ilave edilir
Bir su bardağı sıcak su konur ve 15 dakika pişirilir
Etler tekrar tabağa çıkarılır
Sosun içine mantar atılır
Mantarlar pişince hazırlanan sos tavukların üzerine dökülür
Sıcak servis yapılır
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul