Yalnız Mesajı Göster

İspanaklı Tavuk Sarma

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İspanaklı Tavuk Sarma



Ispanaklı Tavuk Sarma Tarifi - Ispanaklı Yemek Çeşitleri


Malzemeler

100 gram ıspanak

4 adet tavuk göğsü

1 adet soğan

Yarımşar su bardağı kuru üzüm ve dolmalık fıstık

1’er çay kaşığı kimyon ve tozşeker

Tuz, karabiber

1 çorba kaşığı hardal

Kızartmak için:

Sıvıyağ

Servis için:

Sebze soteleri



Yapılışı

Ispanağı kıyıp, yemeklik doğranmış soğanla birlikte yapışmaz yüzeyli tavada soteleyin Kuruüzüm, dolmalık fıstık, kimyon, tuz, karabiber ve tozşekeri ilave edin İyice karıştırıp ocaktan alın Tavuk göğüslerini döverek inceltin Hazırladığınız ıspanaklı harcı tavuk göğüslerinin ortalarına pay edin Rulo şeklinde sarıp üzerlerine hardal sürün Az sıvıyağda kızartın Daha sonra önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10-15 dakika pişirin Sebze soteleriyle birlikte servis yapın


alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla