Konu
:
İspanaklı Tavuk Sarma
Yalnız Mesajı Göster
İspanaklı Tavuk Sarma
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İspanaklı Tavuk Sarma
Ispanaklı Tavuk Sarma Tarifi - Ispanaklı Yemek Çeşitleri
Malzemeler
100 gram ıspanak
4 adet tavuk göğsü
1 adet soğan
Yarımşar su bardağı kuru üzüm ve dolmalık fıstık
1’er çay kaşığı kimyon ve tozşeker
Tuz, karabiber
1 çorba kaşığı hardal
Kızartmak için:
Sıvıyağ
Servis için:
Sebze soteleri
Yapılışı
Ispanağı kıyıp, yemeklik doğranmış soğanla birlikte yapışmaz yüzeyli tavada soteleyin
Kuruüzüm, dolmalık fıstık, kimyon, tuz, karabiber ve tozşekeri ilave edin
İyice karıştırıp ocaktan alın
Tavuk göğüslerini döverek inceltin
Hazırladığınız ıspanaklı harcı tavuk göğüslerinin ortalarına pay edin
Rulo şeklinde sarıp üzerlerine hardal sürün
Az sıvıyağda kızartın
Daha sonra önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10-15 dakika pişirin
Sebze soteleriyle birlikte servis yapın
alıntıdır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul