Konu
:
Kiev Tavuğu
Yalnız Mesajı Göster
Kiev Tavuğu
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kiev Tavuğu
Malzemeler : 4 parça tavuk göğsü 3 çorba kaşığı tereyağı 1 su bardağı galeta unu 1 çay bardağı un 1 demet maydanoz 2 yumurta 1 limon Sıvı yağ Tuz karabiber -------------------------------------------------------------------------------- Hazırlanışı : Piliç göğüslerini bir bıçak yardımıyla açtıktan sonra inceltmek için dövün ve üzerine tuz karabiber serpin
Bir kapta çırparak hazırladığınız tereyağı maydanoz limon suyu karışımını tavuk parçalarının arasına yarım çorba kaşığı kadar koyup tavukları rulo yapın ve buzluğa atıp bir saat kadar donmasını bekleyin
Buzluktan çıkardığınız tavukları sırasıyla una yumurtaya ve galeta ununa bulayarak bol kızgın yağda kızartın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul