Konu
:
Baharatlı Cevizli Tavuk Kanadı
Yalnız Mesajı Göster
Baharatlı Cevizli Tavuk Kanadı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Baharatlı Cevizli Tavuk Kanadı
Baharatlı Cevizli Tavuk Kanadı Tarifi - Tavuk Yemeği
Malzemeler
1 paket Tavuk Kanadı (ortadan ikiye kesilmiş)
3 yemek kaşığı sıvı yağ
3 yemek kaşığı Sek Yoğurt
2 yemek kaşığı soya sosu
1 yemek kaşığı bal
1 tatlı kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı köri
Tuz
Karabiber
Sosu için;
3 yemek kaşığı Tat Cevizli Ezme
2 yemek kaşığı Tat Mayonez
1 yemek kaşığı Sek Yoğurt
Tarifi
Derin bir kasede tavuk kanatlarını ve geri kalan tüm malzemeyi karıştırınız
En az 1 saat buzdolabında bekletiniz
Sosta beklettiğiniz tavuk kanatlarını güveç kaplarına koyup 200 derecede ısıtılmış fırında iyice kızartınız
Diğer taraftan da küçük bir kasede Tat Cevizli Ezme, yoğurt ve mayonezi bir çırpıcı yardımıyla karıştırıp sos kasesine alınız
Kızarmış tavuk kanatlarını sos ile birlikte servis ediniz
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul