Konu
:
Balkabaklı Ve Pazılı Piliç
Yalnız Mesajı Göster
Balkabaklı Ve Pazılı Piliç
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Balkabaklı Ve Pazılı Piliç
Balkabaklı ve Pazılı Piliç Tarifi - Balkabaklı ve Pazılı Piliç Nasıl Yapılır
Malzemeler:
1 adet küp doğranmış bütün tavuk
10 yaprak küp doğranmış pazı
1 adet küp doğranmış soğan
4 diş küp doğranmış sarımsak
150 gram küp doğranmış balkabağı
Yarım küp doğranmış pırasa
1 yemek kaşığı un
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 çay kaşığı tuz
Yarım çay kaşığı kişniş
Yarım çay kaşığı zerdeçal
Yarım çay kaşığı zencefil
Hazırlanışı:
İlk olarak zeytinyağında soğanı kavurun, ardından tavuğu sonra sırası ile sarımsak, balkabağı, pırasa ve unu ilave edip kavurduktan sonra suyunu ekleyin
Yemeği baharatlarla tatlandırın
En son üzerine pazıları atıp, yemeği servis edin
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul