Konu
:
Acılı Tavuk Kanatları
Yalnız Mesajı Göster
Acılı Tavuk Kanatları
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Acılı Tavuk Kanatları
Acılı Tavuk Kanatları Tarifi - Acılı Tavuk Kanatları Nasıl Yapılır - Acılı Tavuk Kanatları Malzemeleri
Acılı Tavuk Kanatları
Elif Korkmazel
1 kilo tavuk kanadı
2 adet soğan
3 diş sarımsak
1 adet kırmızıbiber
1 çay bardağı ketçap
2 çorba kaşığı toz şeker
4 çorba kaşığı üzümsirkesi
Tuz, karabiber
Soğanları, sarımsak ve biberlerimutfak robotunda kıyın
Üzerine ketçap, toz şeker ve sirkeyi koyup karıştırın
Bu karışımı bir tencereye koyup 5 dakika kaynatın
İçine tavuk kanatlarını koyup 5 dakika daha kaynatın ve fırın tepsisine boşaltın
200 derecedeki önceden ısıtılmış fırında 20 dakika tavuklar kızarana dek pişirin
Yanında salata ile sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul