Yalnız Mesajı Göster

Acılı Tavuk Kanatları

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Acılı Tavuk Kanatları



Acılı Tavuk Kanatları Tarifi - Acılı Tavuk Kanatları Nasıl Yapılır - Acılı Tavuk Kanatları Malzemeleri

Acılı Tavuk Kanatları


Elif Korkmazel


1 kilo tavuk kanadı

2 adet soğan

3 diş sarımsak

1 adet kırmızıbiber

1 çay bardağı ketçap

2 çorba kaşığı toz şeker

4 çorba kaşığı üzümsirkesi

Tuz, karabiber


Soğanları, sarımsak ve biberlerimutfak robotunda kıyın Üzerine ketçap, toz şeker ve sirkeyi koyup karıştırın Bu karışımı bir tencereye koyup 5 dakika kaynatın İçine tavuk kanatlarını koyup 5 dakika daha kaynatın ve fırın tepsisine boşaltın 200 derecedeki önceden ısıtılmış fırında 20 dakika tavuklar kızarana dek pişirin Yanında salata ile sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla