Konu
:
Badem Soslu Tavuk
Yalnız Mesajı Göster
Badem Soslu Tavuk
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Badem Soslu Tavuk
Badem Soslu Tavuk Tarifi - Badem Soslu Tavuk Nasıl Yapılır - Badem Soslu Tavuk Malzemeleri
Badem Soslu Tavuk
1 adet tavuk
5 çorba kaşığı sıvıyağ
1 çay bardağı toz badem
1 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı un
Tavuk parçalara ayrılır
Tencereye yağ konur, ısınınca tavuk parçaları atılır ve sadece renk alacak kadar kızartılır
Üzerine 2 su bardağı kadar su konur, kapak kapatılır, tavuk yumuşayana kadar haşlanır
Un ve tereyağı pembeleştirilir
Üzerine tuz, toz badem katılır
1-2 dakika çevirdikten sonra 1 su bardağı tavuk suyu eklenir ve bir taşım pişirilir
Servis tabağına tavuk alınır
Üzerine sos gezdirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul