Konu
:
Asya Baharatları İle Marine Edilmiş Çin Lahanalı Tavuk Göğüsü
Yalnız Mesajı Göster
Asya Baharatları İle Marine Edilmiş Çin Lahanalı Tavuk Göğüsü
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Asya Baharatları İle Marine Edilmiş Çin Lahanalı Tavuk Göğüsü
Asya Baharatları İle Marine Edilmiş Çin Lahanalı Tavuk Göğüsü Tarifi - Asya Baharatları İle Marine Edilmiş Çin Lahanalı Tavuk Göğüsü Nasıl Yapılır - Asya Baharatları İle Marine Edilmiş Çin Lahanalı Tavuk Göğüsü Malzemeleri
Asya Baharatları İle Marine Edilmiş Çin Lahanalı Tavuk Göğüsü
Malzemeler:
4 derisi alınmış tavuk göğüs eti
tuz
Kotányi köri harcı
Kotányi karanfil tozu
Kotányi tarçın
Kotányi karabiber
6 yemekkaşığı sebze yağı
2 yemek kaşığı tereyağı
6 yemek kaşığı light soya sosu
1 Çin lahanası
1 kıyılmış sarımsak
4 yemek kaşığı sirke
Pudra şekeri
Garniture olarak kişniş dalı
Tavuk göğüs etini tuz ve listedeki baharatlarla iyice ovun
Tavuk göğüslerini 2 yemek kaşığı sebze yağı ve tereyağı ile tavada yavaşça iki yönünüde kızartın
Yağı emdikten sonra tavukları tavadan alın
Tavada biriken et suynu temizlemek için soya sosu ve gerekirse su lave ederek kaynatın
Bu arada, çin lahanalarını yıkayın
Yapraklarını ayırarak dilimlere ayırın
Biraz tuzlayarak 5 dk beklettikten sonra sirke, sarımsak, 4 yemek kaşığı sevze yağı ve pudra şekerini karıştırın
Soya sosunu tavukların üzerine döketükten sonra garnitür olarak kişniş dallarını kullanarak etlerinizi hazırlayın
Çin lahanalarını ayrı olarak servis ediniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul