Yalnız Mesajı Göster

Asya Baharatları İle Marine Edilmiş Çin Lahanalı Tavuk Göğüsü

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Asya Baharatları İle Marine Edilmiş Çin Lahanalı Tavuk Göğüsü



Asya Baharatları İle Marine Edilmiş Çin Lahanalı Tavuk Göğüsü Tarifi - Asya Baharatları İle Marine Edilmiş Çin Lahanalı Tavuk Göğüsü Nasıl Yapılır - Asya Baharatları İle Marine Edilmiş Çin Lahanalı Tavuk Göğüsü Malzemeleri


Asya Baharatları İle Marine Edilmiş Çin Lahanalı Tavuk Göğüsü




Malzemeler:

4 derisi alınmış tavuk göğüs eti

tuz

Kotányi köri harcı

Kotányi karanfil tozu

Kotányi tarçın

Kotányi karabiber

6 yemekkaşığı sebze yağı

2 yemek kaşığı tereyağı

6 yemek kaşığı light soya sosu

1 Çin lahanası

1 kıyılmış sarımsak

4 yemek kaşığı sirke

Pudra şekeri

Garniture olarak kişniş dalı


Tavuk göğüs etini tuz ve listedeki baharatlarla iyice ovun

Tavuk göğüslerini 2 yemek kaşığı sebze yağı ve tereyağı ile tavada yavaşça iki yönünüde kızartın Yağı emdikten sonra tavukları tavadan alın Tavada biriken et suynu temizlemek için soya sosu ve gerekirse su lave ederek kaynatın

Bu arada, çin lahanalarını yıkayın Yapraklarını ayırarak dilimlere ayırın Biraz tuzlayarak 5 dk beklettikten sonra sirke, sarımsak, 4 yemek kaşığı sevze yağı ve pudra şekerini karıştırın

Soya sosunu tavukların üzerine döketükten sonra garnitür olarak kişniş dallarını kullanarak etlerinizi hazırlayın

Çin lahanalarını ayrı olarak servis ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla