Konu
:
Baharatlı Tavuk Bohçaları
Yalnız Mesajı Göster
Baharatlı Tavuk Bohçaları
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Baharatlı Tavuk Bohçaları
Baharatlı Tavuk Bohçaları Tarifi - Baharatlı Tavuk Bohçalarının Yapılışı - Baharatlı Tavuk Bohçaları Nasıl Yapılır
Malzemeler:
4 Adet Fileto Tavuk Göğsü
Yarım Demet Maydanoz
1 Demet Fesleğen
2 Diş Sarımsak
Yeteri kadar Tuz
Yeteri kadar Karabiber
30 Gram Badem
200 Gram Pirinç
1 Çorba kaşığı Parmesan Peyniri
2 Adet Kuru Soğan
1 Paket Domates
2 Çorba kaşığı Zeytin Yağı
Yapılışı:
Eti temizleyip her tavuk göğsüne bir cep açın
Maydanoz ve fesleğeni yıkayıp yapraklarını ayırın
Hepsini doğrayın
Sarımsağı soyup doğrayın
Yarısını taze baharat, karabiber, tuz, badem, peynir ve yarım çorba kaşığı zeytinyağı ile karıştırın, ette açtığınız ceplere doldurun
Kürdanla uçlarını tutturup etleri tuz ve karabiberle tatlandırın
Soğanı soyup küçük küçük doğrayın
Geriye kalan sarımsakla karıştırıp yarım çorba kaşığı zeytinyağında yumuşayıncaya kadar sote etin
Domatesi ilave edip pişirin
Pilavı hazırlayın
Geri kalan zeytinyağını yapışmaz tavada kızdırın
Tavuk etlerinin her iki tarafını 5-8 dakika kadar iyice kızartın
Tavuk bohçalarını domates sosu ve pilavla servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul