Yalnız Mesajı Göster

Domatesli Kremalı Hindi Sarma

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Domatesli Kremalı Hindi Sarma



Hindi Nasıl Pişirilir - Hindi Sarma - Kremalı Hindi


Malzemeler


4 kişilik

500 g domates,

75 g ağırlığında 8 adet hindi (yoksa tavuk) snitsel,

150 g cin mantarı,

30 g eritilmiş tereyağı,

yarım bağ fesleğen,

200 g santi,

sarmıksaklı tuz,

beyaz biber


Tarifi


Domatesleri kaynar suya bastırıp ortadan kesin, çekirdeklerini çıkartın ve fındık büyüklüğünde doğrayın Etleri soğuk su ile yıkayarak mutfak havlusu ile kurulayın Etlarin içine kıyılmış mantar koyup rulo yapın kürdanla tutturun Sarmaları tavada kızartın, domates ve şanti ilave edin, tuz ve biber katın Kızardıktan sonra 2 santimlik dlimlere kesin ve üzerine sosunu dökün, fesleğen ile garnitür yapın Yeşil makarna ile sofraya getirin



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla