Yalnız Mesajı Göster

Kremalı Ve Fesleğenli Tavuk

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kremalı Ve Fesleğenli Tavuk



Kremalı ve Fesleğenli Tavuk tarifi - Kremalı ve Fesleğenli Tavuk yapilisi

Malzemeler

• 600 gr tavuk göğüs eti

• 1 yemek kaşığı margarin

• 2 adet kuru soğan

• 3/4 su bardağı krema

• 3 sap fesleğen

• Tuz

• Karabiber

Tarif


Soğanları soyup şeritler halinde doğrayın Tavuğu küçük küçük

kesin Fesleğeni ince şeritler halinde kesin

Margarini bir tavada eritin Tavuk etini ekleyerek arasıra çevirerek 10 dakika pişirinPişmiş tavuk etini delikli kepçeyle bir tabağa alın


Tavadaki yağa soğanları koyup 5 dakika pembeleştirin Krem şantiyi ekleyip tuz, karabiber ve fesleğenle tatlandırınBu sosa tavukları da katıp 5 dakika ısıtın

Alıntı Yaparak Cevapla