Yalnız Mesajı Göster

Meyhane Tavuğu

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Meyhane Tavuğu



Meyhane Tavuğu Tarifi - Tavuk Yemekleri - Meyhane Tavuğunun Yapılışı

Malzemeler:


4 adet tavuk butu

2 adet soğan

1 adet domatez

1 kaşık salça

1 paket margarin

2 bardak pirinç

Nane

2 bardak tavuk suyu

Hazırlanışı:


Tavuklar bir tencerede haşlanır Bir tencerede yarım paket margarinle 2 bardak pirinç kavrulur Başka bir tavada soğanla salça ve domates yarım paket margarin ile kavrulur Bunlar karıştırılıp cam bir tepsiye konulur Tavuk butları da 2 bardak tavuk suyu ile tepsiye konulur Üzerine nane serpilip 35 dakika 230 derece fırında pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla