Yalnız Mesajı Göster

Jöleli Tavuk

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Jöleli Tavuk



uygur tavuğu - jöle içinde tavuk - tavuk için jöle yapımıMalzemeler:



1 adet tavuk

8-10 tane yumurta

Bir bardak süt

200 gram margarin


Tavuğu bütün haşlayın Kesin ve tabağa koyun Sonra güzel bir şekilde üstünü süsleyin (Yeşillik, havuç ve yumurtaları kullanın) Üstüne hazır jöleyi dökün ve soğuk yere bırakın


Jöle:

3 adet havuç

2 adet soğan

3 tane yumurta Baharat


Tarifi:


Haşlanan tavuğun suyuna 4 kaşık nişastayı soğuk suyla eritin Tavuk suyuna azar azar dökün, koyulaşsın Havucu, soğanı pişirin Yumurtaları da karıştırıp tavuğun üstüne döşeyin En üstüne de nişasta karışımını dökün ve soğutun Soğuk servis yapın Jelatin kullanmayın Jelatin yerine 4 kaşık nişasta kullanabilirsiniz


alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla