Konu
:
Jöleli Tavuk
Yalnız Mesajı Göster
Jöleli Tavuk
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Jöleli Tavuk
uygur tavuğu - jöle içinde tavuk - tavuk için jöle yapımıMalzemeler:
1 adet tavuk
8-10 tane yumurta
Bir bardak süt
200 gram margarin
Tavuğu bütün haşlayın
Kesin ve tabağa koyun
Sonra güzel bir şekilde üstünü süsleyin (Yeşillik, havuç ve yumurtaları kullanın
) Üstüne hazır jöleyi dökün ve soğuk yere bırakın
Jöle:
3 adet havuç
2 adet soğan
3 tane yumurta Baharat
Tarifi:
Haşlanan tavuğun suyuna 4 kaşık nişastayı soğuk suyla eritin
Tavuk suyuna azar azar dökün, koyulaşsın
Havucu, soğanı pişirin
Yumurtaları da karıştırıp tavuğun üstüne döşeyin
En üstüne de nişasta karışımını dökün ve soğutun
Soğuk servis yapın
Jelatin kullanmayın
Jelatin yerine 4 kaşık nişasta kullanabilirsiniz
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul