Yalnız Mesajı Göster

Enginarlı Tavuk Göğsü

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Enginarlı Tavuk Göğsü



Enginarlı Tavuk - Tavuk Göğsü - Tavuk Yemeği - Enginarlı Tavuk Göğsü Nasıl Yapılır



Malllzemeler


4 adet tavuk göğüs eti

2 adet soğan

6 adet enginar

2 adet domates

2 adet havuç

Yarım bardak ayçiçek yağı

Bir kaşık un

1 limon

Tuz

Karabiber

Maydanoz


Tarifi


Tavukların kemiklerini ayırıp kuşbaşı doğrayın ve yağda kavurun Tavuğu bir kaba alın Enginarları soyun Soyduğunuzu limonlu unlu soğuk suya koyun; yoksa kararır


Soyulan enginarı dörde, beşe bölün Tekrar unlu kendi suyunda pişirin ve tavukların üstüne döşeyin Havuçları da pişirin ve karıştırın Domatesi soyup üzerlerine doğrayın ve fırına verin 20 dakika fırında pissin Çıkarıp sıcak servis yapın



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla