Yalnız Mesajı Göster

Ruffleslı Tavuk

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ruffleslı Tavuk



Ruffleslı Tavuk tarifi - Ruffleslı Tavugun yapılışı

Malzemeler :

500 gr kuşbaşı kesilmiş Tavuk

1 paket orta boy Ruffles

3 diş Sarımsak

1 paket Krem Şanti

curry, tuz, kara biber

Hazırlanışı :


Tavukları ayıklamış olduğunuz sarımsaklarla sote yapın Tuz, karabiber ve curry ile tatlandırın Suyunu çekene kadar ocakta karıştırın Isıya dayanıklı bir fırın kabına, borcama alın


Üstünü örtecek şekilde krem şanti ile kaplayın En üste de ufaladığınız 1 paket ruffles'ı kaplayarak 200º C sıcaklıktaki fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla