Konu
:
Tavuk Kalamar
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Kalamar
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Kalamar
Tavuk Kalamar Tarifi - Tavuk Kalamarın Yapılışı
malzemeler
1 kg
Tavuk Göğsü, uzun parmak şeklinde kesilmiş
1 ÇK
Yoğurt
1 ÇK
Salça
1 yumurta
Tuz, karabiber, kekik, kırmızı pul biber
Un / galeta unu
yapılışı
1
un dışındaki malzemelerin hepsini bulamaç yapalım
2
Tavuklarla karıştırıp dinlenmeye bırakalım, buzdolabında 2 saat kadar kalırsa iyi olur, vaktiniz yoksa hemen de yapabilirsiniz
3
Tavukları dolaptan çıkarıp, bir tepsiye döktüğünüz un /galeta ununa, tavukları azar azar alıp bulayın, fazla unları silkeleyin
4
Kızgın yağda kızartın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul