Konu
:
Sebzeli Tavuk Güveci
Yalnız Mesajı Göster
Sebzeli Tavuk Güveci
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sebzeli Tavuk Güveci
ingiliz mutfağı tavuk güveci tarifi - tavuk güveci nasıl yapılırMalzemeler:
300 g tavuk (göğüs eti)
150 ml krema
100 g havuç
50 g taze fasulye
50 g bezelye
50 g mısır
tuz ve karabiber
Yapılışı:
Tavuğu parçalar halinde kesin
Krema, tuz ve karabiber ile birlikte mutfak robotunun haznesine koyun
Yüksek devirde 2 dakika karıştırın
Havuç ve fasulyeleri küçük küçük doğrayın
Tüm sebzeleri buhar kabında 5 dakika pişirin
Sebzelerle tavuğu dikkatlice karıştırın
4 adet yağlanmış tek porsiyonluk fırın kabına bölün
Şeffaf folyo ile kaplayın ve 20 dakika süreyle buhar kabında pişirin
Soğuduktan sonra ters çevirerek bir tabağa alın
Domates ve marul yapraklarıyla süsleyin
Mayonez ile servis yapın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul