Yalnız Mesajı Göster

Garnitürlü Tavuk

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Garnitürlü Tavuk



Garnitürlü Tavuk nasıl yapılır - tavuk yemek tarifleri - tavuklu yemekler

MALZEMELER:


*

1 kemiksiz tavuk göğsü

*

1 kutu hazır garnitür (gramajı en fazla olandan)

*

1 iri soğan

*

2-3 domates

*

1 yemek kaşığı biber salçası, tuz, karabiber, kekik

*

yarım çay bardağı zeytinyağı yada sıvıyağ

YAPILIŞI:


1

Tavuk etini kuşbaşı doğrayın ve yağla rengi değişene kadar soteleyin

2

Soğanı küçük, yemeklik doğrayın ve tavuğa ilave edin

3

Soğanlar pembeleşince domatesleri rendeleyin,baharatları ekleyin ve salçayı da katarak yemek suyunu çekene kadar harlı ateşte pişirin

4

En son garnitürün suyunu süzün ve yemeğe katın, 2-3 dk pişirin ve yemeği ocaktan alın

Alıntı Yaparak Cevapla