Konu
:
Garnitürlü Tavuk
Yalnız Mesajı Göster
Garnitürlü Tavuk
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Garnitürlü Tavuk
Garnitürlü Tavuk nasıl yapılır - tavuk yemek tarifleri - tavuklu yemekler
MALZEMELER:
*
1 kemiksiz tavuk göğsü
*
1 kutu hazır garnitür (gramajı en fazla olandan)
*
1 iri soğan
*
2-3 domates
*
1 yemek kaşığı biber salçası, tuz, karabiber, kekik
*
yarım çay bardağı zeytinyağı yada sıvıyağ
YAPILIŞI:
1
Tavuk etini kuşbaşı doğrayın ve yağla rengi değişene kadar soteleyin
2
Soğanı küçük, yemeklik doğrayın ve tavuğa ilave edin
3
Soğanlar pembeleşince domatesleri rendeleyin,baharatları ekleyin ve salçayı da katarak yemek suyunu çekene kadar harlı ateşte pişirin
4
En son garnitürün suyunu süzün ve yemeğe katın, 2-3 dk pişirin ve yemeği ocaktan alın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul