Konu
:
Hindi Çoban Kavurma
Yalnız Mesajı Göster
Hindi Çoban Kavurma
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hindi Çoban Kavurma
MALZEMELER
600 gr
Hindi Fileto Kusbasi
100 gr
Tereyag
3 adet orta boy domates
20 adet arpacik sogan
8 dis sarmisak
4 adet tatli sivri biber
12 adet orta boy kültür mantari
1/2 demet maydanoz
1 adet defne yapragi
1 tatli kasigi kekik
1/2 tatli kasigi tatli kirmizi toz biber
1/2 tatli kasigi karabiber
YAPILIŞ TARİFİ
Genis bir tavada tereyagini eritip arpacik soganlar, sarmisak ve defne yapragini soteleyin
Hindi fileto kusbasilari tavaya ilave edip hizli ateste renk alincaya kadar kavurun
Sivri biberlerin çekirdeklerini temizleyip kusbasi dogradiktan sonra tavaya ilave edin
Etler suyunu çektiginde kusbasi dogranmis kültür mantarlarini ilave edin
Mantarlar suyunu çektiginde kabugu soyulup kusabasi dogranmis domatesleri ve bütün baharatlari tavaya atip lezzetlendirin
Hindi çoban kavurmaniz pistiginde ocaktan alip taze kiyilmis maydanoz ilave ederek sicak olarak servise sunabilirsiniz
Alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul