Yalnız Mesajı Göster

Kızartma Çeşitli Tavuk

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kızartma Çeşitli Tavuk



malzemeler:

kuşbaşı tavuk (bir göğüs yeterli)

2 orta boy patates

1 adet patlıcan

2,3 adet biber

1 domates (rende olcak)

3,4 adet mantar

1 adet kabak

kaşar rendesi

1 tatlı kaşığı salça

tuz karabiber krmbiber1 çay bardağı su


yapılışı:

Öncelikle bütün sebzeleri kuşbaşı doğrayın sonra doğradınız sebzeleri ayrı ayrı kızartın kızarttığınız sebzeleri fırın tepsisine dökün daha sonra başka bir tavada tavuğu kavurun ama çok pişirmeden beyazlayınca altını kapatın ve tepsiye dökün daha sonra bir kasedeye domatesi rendesini, tuz, 1 tatlı kaşığı salçayı ve suyu ekleyip iyice birbirine yedirin ve tepsiye bu karışımı dökün üzerine de karabiber ve krmbiberi serpiştirin ve pişirin yemek suyunu çekene kadar pişsin çokta kuru olmasın piştikten sonra üzerine kaşar rendesini serpin ve fırının içinde bırakın erimesi için

sonra servise hazır


afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla