Konu
:
Tahinli Piliç Katlama
Yalnız Mesajı Göster
Tahinli Piliç Katlama
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tahinli Piliç Katlama
Katlama Piliç Tarifi - Tahinli Piliç Nasıl Yapılır - Tahinli Tavuk Budu Yapılışı
MALZEMELER:
- 8 adet piliç kalça
- 3 yemek kaşığı Sana Crème Bonjour tereyağlı margarin
- Harcı:
- 2 adet kırmızı soğan
- 2 adet çarliston biber
- 500 g ıspanak
- 3 diş sarımsak
- ½ Sana Crème Bonjour tahinli peynirli sandviç sürme
- 1,5 su bardağı tavuk suyu
- üzeri İçin:
- 2 adet köz biber
- 1 yemek kaşığı susam
HAZIRLANIŞI:
1
Kırmızı soğanı piyazlık doğrayın
2
Çarliston biberlerin tohumlarını çıkarıp doğrayın
3
Sarımsakları ayıklayıp kıyın
4
Ispanakları haşlayıp iyice suyunu sıktıktan sonra kıyın
5
Köz biberleri şerit şerit doğrayın
6
Yayvan bir tavada Sana Crème Bonjour tereyağlı margarini kızdırıp içine piliç kalçaları bütün olarak koyup renk verdirin
Renk alan kalçaları ısıya dayanıklı fırın kabına dizin
7
Harcı için piliç kalçaları kızarttığınız tavanın içine piyazlık doğradığınız kırmızı soğanları, kıyılmış sarımsakları ve doğranmış çarliston biberleri koyup soğanlar pembeleşinceye kadar kavurun
8
En son olarak içine ıspanakları, tuz ve karabiberi ilave edip karıştırın
Ateşten indirmeden önce Sana Crème Bonjour tahinli peynirli sandviç sürmeyi ekleyip ateşten harcı alın
Sana Crème Bonjour tahinli peynirli sandviç sürmeyi yemeklerde kullandığınız zaman ayrıca tahin, peynir veya krema ilave etmenize gerek yoktur
9
Harcı piliç kalçaların içine koyup yanlarından kürdan ile tutturun
Üzerine köz biberleri ve susamları serpin
Tavuk suyunu ilave edip bir taşım pişirdikten sonra sıcak olarak servis edin
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul