Konu
:
Keşkek - Tavuklu - Mutfağımdan
Yalnız Mesajı Göster
Keşkek - Tavuklu - Mutfağımdan
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Keşkek - Tavuklu - Mutfağımdan
keskek - keskek tarifi - yemek tariferi - etli yemekler - etli yemek tarifleri
Malzemeler:
1 bardak bugday
2 tavuk budu
tuz
karabiber
Terbiyesi icin:
Tereyagi
kirmizi pul biber
Düdüklünün icine bugday ve budlari yerlestirdim, 6 bardak civarinda su ilave ettim
30-45 dakika orta ateste pisirdim
Budlari tencereden cikartip kemiklerinden ayirip tekrar tencereye koydum
Tuz ve karabiber ekleyerek karistirdim
Eger kuru olduysa biraz sicak su ilave ederek kisik ateste biraz demlenebilir
Bende suyu az geldi ve su ekledim
Pürede yapiliyor fakat ben biraz daha taneli olmasini istedigim icin bu sekil tercih ettim
Servis tabagima aldim ve erittigim yag ve biberi üzerinde gezdirdim
Keskek'i ilk sevgili Mollycan arkadasimda tattim ve begendim
Tekrar ellerine saglik arkadasim
Ilk kes denedim ve fena olmadi, yenilecek bir sekilde lezzeti yerinde oldu
Yani basarili oldum
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul