Konu
:
Hindi Budu Pişirme
Yalnız Mesajı Göster
Hindi Budu Pişirme
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hindi Budu Pişirme
hindi budu nasıl pişirilir - patatesli hindi budu - hindi budu pişirmekMalzemeler
Yemek türü: Ana yemek
Hazırlama süresi: 50 dakika
Miktar: 4 kişilik
1 paket Hindi But
5 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı pul kırmızıbiber
Tuz, karabiber (arzu edilen miktarda)
Fırın torbası
1 tatlı kaşığı un
4 adet orta boy patates (rendelenmiş)
Yapılışı
Dört çorba kaşığı zeytinyağı, kekik, pul kırmızıbiber, tuz ve karabiberi iyice karıştırıp etin her tarafını bulayın
Fırın torbasına unu koyun ve torbanın her tarafını unlayıp fazla unları silkeleyin
Eti fırın torbasına yerleştirin, keskin bir bıçak ucuyla torbabın üzerinden bir iki delik açın
Önceden ısıtılmış 200°C fırında 45-50 dak
pişirin
Kalan yağa patatesi ilave edin, orta ateşte karıştırarak patatesler hafif kızarıncaya kadar pişirin
Patateslerin üzerine eti çıkarın arzu ettiğiniz mevsim sebzeleriyle beraber servis yapın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul