Konu
:
Tavuk Rostosu
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Rostosu
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Rostosu
Tavuk Rostosu Tarifi - Tavuk Rostosu Yapılışı - Tavuk Rostosu Nasıl Yapılır - Tavuk Rostosu Malzemeleri
Yarım kg
tavuk eti
1 adet kuru soğan
2 adet yumurta sarısı
2 çorba kaşığı bezelye
1 su bardağı patates cipsi
tuz
karabiber
Tavuk etlerini robotta kıyma haline getirin
İnce ince kıyılmış soğan, yumurta sarısı, bezelye ve baharatlarla karıştırın
Tavuk kıymasını bu harca buladıktan sonra öğütülmüş cipsi de ekleyin
Tavukları fırın tepsisine koyun 180 derece fırında 30 dakika kadar pişirdikten sonra dilimleyerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul