Konu
:
Acılı Tavuk Kanatları
Yalnız Mesajı Göster
Acılı Tavuk Kanatları
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Acılı Tavuk Kanatları
tavuk yemekleri tarifleri - acılı tavuk kanadı nasıl yapılır
Acılı tavuk kanatları malzemeleri
1 kg tavuk kanadı
Yarım çay bardağı zeytinyağı
2 yemek kaşığı acı biber sosu
2 arpacık soğanı
1 diş sarımsak
Toz kırmızıbiber
Tuz
Karabiber
Soğan halkası
Elma dilim patates
Ayçiçeği yağı
Üzeri için
İnce kıyılmış maydanoz
Acılı tavuk kanatları hazırlanışı
Özel günlerimize uygun yemek tarifleri arasında üst sıralarda bulunan yemeğimize başlayalım
Sarımsak ve soğanları küçük doğrayıp bir kaseye alın
Üzerine zeytinyağı, acı biber sosu,
tuz, karabiber ve kırmızıbiber ilave edip karıştırın
Tavuk kanatlarını ekleyip iyice harmanlayın
Üzerini örterek buzdolabında 1 saat bekletin
Fırın ızgarasında kızarıncaya kadar pişirin
Elma dilim patatesleri ayçiçeği yağında kızartın
Soğan halkalarını da ayçiçeği yağında kızartın
Tavuk kanatlarıyla birlikte servis tabağına yerleştirin
Üzerine ince kıyılmış maydanoz serpip servis yapın
Acılı tavuk kanatları artık hazır, afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul