Konu
:
Ananas Ve Safranlı Piliç Bonfile
Yalnız Mesajı Göster
Ananas Ve Safranlı Piliç Bonfile
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ananas Ve Safranlı Piliç Bonfile
Ananas Ve Safranlı Piliç Bonfile Tarifi - Ananas Ve Safranlı Piliç Bonfile Nasıl Yapılır - Ananas Ve Safranlı Piliç Bonfile Malzemeleri
Malzeme
Sos İçin
200 Gr
Tavuk Bonfile
2 Dilim Halka Ananas
8 Adet Mantar
4 Adet California Biberleri
1/4 Adet Avokado
1 Çorba Kaşığı Sıvıyağ
1 Çay Kaşığı Tuz
1 Dilim Halka Ananas
1/2 Çay Kaşığı Safran
1/2 Su Bardağı Krema
Yapılışı:
Tavuk bonfileyi kağıt şeklinde dövüp açalım
İçine minik doğranmış ananası, avokadoyu, biberleri, mantarları, tuzu ve rendelediğimiz kaşar peynirini koyup rulo şeklinde saralım
Geniş bir tavaya sıvıyağ koyalım
Isınınca rulo tavuğu tavaya alıp önlü arkalı iyice pişirelim
Küçük dilimlere bölüp bir servis tabağına alalım
Öte yandan safranlı sosu hazırlayalım
Kremayı bir tavaya alalım
Açmak için su ekleyelim
Küp kesilmiş ananasları ve safranı ekleyelim, soteleyelim
Sıcak sıcak tabağa aldığımız bonfilenin üzerine dökelim
Bu yemeği dilersek haşlanmış brokoli, karnabahar, Brüksel lahanasıyla servis edebiliriz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul