Yalnız Mesajı Göster

Kaşarlı Tavuk Şinitzel

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kaşarlı Tavuk Şinitzel



Kaşarlı Tavuk Şinitzel Tarifi - Kaşarlı Tavuk Şinitzel Yapılışı - Kaşarlı Tavuk Şinitzel Nasıl Yapılır - Kaşarlı Tavuk Şinitzel Malzemeleri

2 kişilik

2 tavuk göğsü(dövülmüş)

1 çay bardagı galeta unu

1 yumurta

1,5 çay kaşığı acı toz kırmızı biber

çay kaşığı ucuyla tuz ve karabiber

3 çorba kaşığı sıvıyağ

bir kapta galeta unu,toz biber,karabiber ve tuzu harmanlıyoruzbaşka bir tabakta yumurtayı

çırpıyoruztavuk etlerini önce galeta ununa sonra yumurtaya sonra tekrar galeta ununa bulayıp,sıvıyağda kızartıyoruzhemen servis yapıyoruz


FIRINDA KAŞARLI KAYIN MANTARI İÇİN:

1 paket kayın mantarı

kaşar peyniri rendesi

1 çorba kaşığı tereyağı

tuz,karabiber

bir fırın kabına veya güveç bir kaba mantarları 2'ye keserek diziyoruzüzerine tuz,karabiber serpiyoruztereyağını küçük parçalara bölüp üzerine serpiştiriyoruzısıtılmış fırında mantarları pişiriyoruzpişen mantarların üzerine kaşar rendesi serpip,kaşarlar eriyinceye kadar fırında tutuyoruzsıcak servis yapıyoruz

Alıntı Yaparak Cevapla