Konu
:
Kaşarlı Tavuk Şinitzel
Yalnız Mesajı Göster
Kaşarlı Tavuk Şinitzel
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kaşarlı Tavuk Şinitzel
Kaşarlı Tavuk Şinitzel Tarifi - Kaşarlı Tavuk Şinitzel Yapılışı - Kaşarlı Tavuk Şinitzel Nasıl Yapılır - Kaşarlı Tavuk Şinitzel Malzemeleri
2 kişilik
2 tavuk göğsü(dövülmüş)
1 çay bardagı galeta unu
1 yumurta
1,5 çay kaşığı acı toz kırmızı biber
çay kaşığı ucuyla tuz ve karabiber
3 çorba kaşığı sıvıyağ
bir kapta galeta unu,toz biber,karabiber ve tuzu harmanlıyoruz
başka bir tabakta yumurtayı
çırpıyoruz
tavuk etlerini önce galeta ununa sonra yumurtaya sonra tekrar galeta ununa bulayıp,sıvıyağda kızartıyoruz
hemen servis yapıyoruz
FIRINDA KAŞARLI KAYIN MANTARI İÇİN:
1 paket kayın mantarı
kaşar peyniri rendesi
1 çorba kaşığı tereyağı
tuz,karabiber
bir fırın kabına veya güveç bir kaba mantarları 2'ye keserek diziyoruz
üzerine tuz,karabiber serpiyoruz
tereyağını küçük parçalara bölüp üzerine serpiştiriyoruz
ısıtılmış fırında mantarları pişiriyoruz
pişen mantarların üzerine kaşar rendesi serpip,kaşarlar eriyinceye kadar fırında tutuyoruz
sıcak servis yapıyoruz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul