Yalnız Mesajı Göster

Parmesan Piliç Kanadı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Parmesan Piliç Kanadı





Malzemeler :


250 gr ekmek içi, kuru 125 gr Parmıcan peyniri

1 çay kaşığı fesleğen

1 çay kaşığı kuru kekik

1 çay kaşığı tuz

12 adet piliç kanadı, ortadan ikiye kesilmiş

175 gr eritilmiş tereyağı ya da margarin

Marul, servis için tercihe bağlı olarak 2 adet limon, dilimlenmiş


Hazırlanışı:


Ekmek içi, peynir, otlar ve tuzu karıştırdıktan sonra, düz bir tabağa yayın Kanatları erimiş yağa batırın sonra da baharatlanmış ekmek içi karışımında yuvarlayın ve bir tabakta bekletin


Önceden ısıtılmış fırında 200 derecede 45 dakika, alüminyum folyoya sarılı kanatları pembeleşene ve çıtırlaşana kadar kabartın Eğer iki adet alüminyum folyo kullanıyorsanız, ikisini de ayrı raflara koyun ve her iki tarafının da kabarması için, ters yüz edin


Marul yaprakları ve limon dilimleri ile servis yapın



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla