Konu
:
Tavuk Beyti
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Beyti
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Beyti
Malzemeler :
600 gr
tavuk göğsü
Yarım demet maydanoz
2 çorba kaşığı biber salçası
Tuz ve karabiber
Tarifi:
Tavuk göğüs etlerini iri kuşbaşı şeklinde doğrayın
Etleri rondoya koyup kıyma haline getirinceye kadar çekin
Kıyma halindeki tavuk etlerinin içine kıyılmış maydanozları, tuzu, karabiberi, biber salçasını ekleyip iyice yoğurun
Bir miktar zeytinyağını da ekleyip yoğurmaya devam edin
Hazırladığınız bu harcı yassılaştırarak uzun parçalar halinde şişlere dizin
Şişleri çıkartıp köftelerin orta kısımlarında boşluk oluşmasını sağlayın
Tavada yağı kızdırdıktan sonra köfteleri kızartıp servis yapın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul