Yalnız Mesajı Göster

Havuçlu Bezelyeli Bütün Tavuk

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Havuçlu Bezelyeli Bütün Tavuk



bütün tavuk nasıl pişirilir - garnitürlü tavuk tarifi - fırında havuçlu bezelyeli tavuk
Malzemeler:


Bir bütün tavuk

4 adet havuç

1 kutu konverse bezelye (yarım kiloluk)

2 adet soğan

2 adet domates

2 adet patates

1 kaşık salça

Yarım bardak ayçiçek yağı

Tuz

Karabiber

Maydanoz

Yapılış Tarifi:


Tavukları kemikleriyle beraber iri iri doğrayın Bir tencereye koyup yağda kavurun Soğanı soyup doğrayın ve havucu, biberi, domatesi beraber kavrulan tavuğa katın Patatesi de portakal dilimi doğrayıp katın


Tuzunu da ekip 15 dakika kaynatın Salçasını da kattıktan sonra bezelyesini de koyup 25 dakika daha pişirin Fırına verin ve 15 dakika da fırında pissin Sıcak servis yapın



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla