Konu
:
Tavuk Söğüşü
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Söğüşü
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Söğüşü
Tavuk Söğüşü Tarifi - Tavuk Söğüşü Yapılışı - Tavuk Söğüşü Malzemeleri
Tavuk söğüşü malzemeleri
* 1 adet tavuk
* 1 adet orta boy soğan
* 1 adet orta boy havuç
* 5-6 sap kereviz yaprağı
* 4 kahve kaşığı tuz
* 12 bardak su
Tavuk söğüşü tarifi
Tavuğu bol suyla iyice yıkayıp sonra kurulayın
Soğanı soyup dörde bölün
Havucun üstünü kazıyıp yıkayın ve kalın kalın doğrayın
Kereviz saplarını yıkayıp kalın kalın doğrayın
Bir tencereye 12 bardak su koyun
Tavuğu ve bütün malzemeyi tencereye ilave edin
Kapağını kapatarak ateşte tavuğu pişirmeye başlayın
Suyun üstünde meydana gelen köpükleri alıp atın
Tavuk iyice pişince tencereden alın, soğumaya bırakın
Bir servis tabağına yeşil salata yaprakları serin
Tavuğu bütün olarak veya parçalara ayırıp tabağa yerleştirin
Etrafını domates dilimleri, lop yumurta dilimleri, turp ile süsleyerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul