Konu
:
Mayonezli Tavuk Söğüş
Yalnız Mesajı Göster
Mayonezli Tavuk Söğüş
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mayonezli Tavuk Söğüş
Mayonezli Tavuk Söğüş Tarifi - Mayonezli Tavuk Söğüş Yapılışı - Mayonezli Tavuk Söğüş Malzemeleri
Söğüş malzemeleri
* 2 adet parça beyaz tavuk eti
* 100 gram mayonez
* 1 adet yeşil salata
* Turp
* Limon kabuğu
Söğüş tarifi
Tavuğun beyaz etlerini yıkayıp, fazla suyunu alın
Sonra tuz ve karabiber ile ovun
Bir tencereye koyarak üzerine biraz su ilave edin ve haşlayın
Suyunu süzerek tencereden çıkartın
Bu arada salatayı ve turpu küçük parçalar halinde kestikten sonra iyice yıkayın
Servis tabağına yeşil salatayı ve turp parçalarını karışık olarak yayın
Tavuk parçalarını da üzerine yerleştirin
Tavuk parçalarının üzerine mayonezi süzün
Küçük parçalar halinde kesilmiş, limon kabuğu ve turp parçaları ile süsleyerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul