Yalnız Mesajı Göster

Havuçlu Omlet

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Havuçlu Omlet



malzemeler:


1 orta boy havuç

2 yumurta

1 küçük boy soğan

1 çay kaşığı tuz

2 çorba kaşığı sıvı yağ

3-4 dal maydanoz
yapılışı:


Havucu yıkayıp soğanla beraber rendeleyiniz 20 cm çapında kapaklı bir tavaya havuç, soğan, yağ, tuz ve 3-4 çorba kaşığı su koyup kapağını örterek hafif hararetli ısıda havuç yumuşayıncaya ve suyunu çekinceye kadar pişiriniz

Yumurtaları bir kaseye kırıp kıyılmış maydanoz ve tuz katarak karıştırınız Havuçların üzerine dökünüz Kapağını örtüp hafif sertleşinceye kadar pişiriniz Kenarlarını tavadan kurtarıp başka bir kaba ters çeviriniz Bir ucundan kıvırarak rulo yapıp tabağa alınıız

Alıntı Yaparak Cevapla