Konu
:
Havuçlu Omlet
Yalnız Mesajı Göster
Havuçlu Omlet
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Havuçlu Omlet
malzemeler:
1 orta boy havuç
2 yumurta
1 küçük boy soğan
1 çay kaşığı tuz
2 çorba kaşığı sıvı yağ
3-4 dal maydanoz
yapılışı:
Havucu yıkayıp soğanla beraber rendeleyiniz
20 cm
çapında kapaklı bir tavaya havuç, soğan, yağ, tuz ve 3-4 çorba kaşığı su koyup kapağını örterek hafif hararetli ısıda havuç yumuşayıncaya ve suyunu çekinceye kadar pişiriniz
Yumurtaları bir kaseye kırıp kıyılmış maydanoz ve tuz katarak karıştırınız
Havuçların üzerine dökünüz
Kapağını örtüp hafif sertleşinceye kadar pişiriniz
Kenarlarını tavadan kurtarıp başka bir kaba ters çeviriniz
Bir ucundan kıvırarak rulo yapıp tabağa alınıız
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul