Yalnız Mesajı Göster

Ançüezli Yumurtalı Kanepe

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ançüezli Yumurtalı Kanepe



ANÇÜEZLİ YUMURTALI KANEPE


Malzemesi:

4 adet yumurta

4 dilim çavdar ekmeği

20 gr tereyağı

4 adet ançüez balığı

Süslemek için:

5 adet yeşil salata yaprağı

4 adet turp

Maydanoz


Hazırlanışı:

Yumurtaları haşlayın Kabuklarını soyun Yumurta sonlarını dikkatlice çıkarın Yumurta sarılarını ve beyazlarını ayrı ayrı kıyın Ekmek dilimlerinin üzerine tereyağı sürün Ançüez balıklarını ekmek dilimini iki üçgen parçaya bölecek şekilde, ekmeklerin üzerine yerleştirin Ekmeğin bir yarısına yumurta beyazını, diğer yansına yumurta sarısını koyun Salata yapraklarını yıkayın Ekmekleri tabağa yerleştirdikten sonra, ortalarını yeşil salata yaprakları, kırmızı turp ve kıyılmış maydanoz ile süsleyin

Alıntı Yaparak Cevapla