Konu
:
Ançüezli Yumurtalı Kanepe
Yalnız Mesajı Göster
Ançüezli Yumurtalı Kanepe
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ançüezli Yumurtalı Kanepe
ANÇÜEZLİ YUMURTALI KANEPE
Malzemesi:
4 adet yumurta
4 dilim çavdar ekmeği
20 gr
tereyağı
4 adet ançüez balığı
Süslemek için:
5 adet yeşil salata yaprağı
4 adet turp
Maydanoz
Hazırlanışı:
Yumurtaları haşlayın
Kabuklarını soyun
Yumurta sonlarını dikkatlice çıkarın
Yumurta sarılarını ve beyazlarını ayrı ayrı kıyın
Ekmek dilimlerinin üzerine tereyağı sürün
Ançüez balıklarını ekmek dilimini iki üçgen parçaya bölecek şekilde, ekmeklerin üzerine yerleştirin
Ekmeğin bir yarısına yumurta beyazını, diğer yansına yumurta sarısını koyun
Salata yapraklarını yıkayın
Ekmekleri tabağa yerleştirdikten sonra, ortalarını yeşil salata yaprakları, kırmızı turp ve kıyılmış maydanoz ile süsleyin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul