Yalnız Mesajı Göster

Yumurtalı Fasulye Ve Havuç Kavurması

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yumurtalı Fasulye Ve Havuç Kavurması



Malzemeler

1 kg Taze çalı fasulye

4 yumurta

2 orta boy havuç

2 orta boy soğan

4 yemek kaşığı sıvıyağ

Tuz ve karabiber

Yemeğin Yapilisi

Fasulyeleri ayıklayıp, önce boyuna sonra enine bölün Havuçları ufak küp şeklinde kesin Birlikte 15-20 dakika kadar az tuzlu suda hafif diri kalacak gibi haşlayıp, süzün

Soğanı ince doğrayıp, kızgın yağda pembeleştirin Fasulye ve havuç ekleyerek, 10 dakika çevirin Yumurtaları çukur bir kabın içinde karıştırıp tuz, biber ekip geniş bir tavaya dökün Üzerine fasulye karışımını yayın

Alt kısmı katılaşınca ateşi kısın ve ağzı kapalı odarak 6-7 dakika daha pişirin Sıcak olarak servis yapın




Alıntı Yaparak Cevapla