Konu
:
Zeytinyağli Kabak Kalye
Yalnız Mesajı Göster
Zeytinyağli Kabak Kalye
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Zeytinyağli Kabak Kalye
MALZEMELER
3 adet kabak
3 adet havuç
3-4 adet sivri biber
1 adet soğan
1 domates
3 çorba kaşığı zeytin yağı
½ çorba kaşığı domates salçası
½ çorba kaşığı biber salçası
Tuz, kırmızı biber
YAPILIŞI:
Bir tencereye yağı koyun
Soğanı küp küp doğrayın, tencereye koyun ve pembeleşinceye kadar kavurun
Salçayı ekleyin
Biberleri ince ince doğrayın ve yumuşayıncaya kadar pişirin
Havuçların ve kabakların kabuklarını soyun ve küçük küpler halinde doğrayın
Domatesin kabuklarını soyun ve küçük küçük doğrayarak ekleyin
Tuzu ve kırmızı biberi ekleyin
Yarım su barağı sıcak su ekleyin ve kısık ateşte 30-45 dakika pişirin
Sıcak veya soğuk olarak servis yapabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul