Konu
:
Zeytinyağlı Taze İç Bakla
Yalnız Mesajı Göster
Zeytinyağlı Taze İç Bakla
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Zeytinyağlı Taze İç Bakla
Zeytinyağlı Taze İç Bakla Tarifi - Zeytinyağlı Taze İç Baklanın Yapılışı - Zeytinyağlı Tarifler
Malzemeler
500 gram iç bakla
1 adet soğan
3 diş sarımsak
1 kahve fincanı zeytinyağı
1 adet havuç
1 tatlı kaşığı un
1 çay kaşığı tuz
Yarım limonun suyu
5 dal dereotu
Yapılışı
Baklaların dış kabuklarını ayıklayın ve yıkayın
Soğan ve sarımsakları ince kıyın, 1 kahve fincanı zeytinyağında kavurun
Havucu küp şeklinde küçük doğrayarak, kavrulan soğana ekleyin
Birlikte 2 dakika daha kavurun
Sırasıyla unu, baklayı, limon suyunu, tuzu ilave edin
Birlikte 10 dakika kaynatın, ince kıyılmış dereotuyla süsleyip ılık olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul