Yalnız Mesajı Göster

Zeytinyağlı Taze İç Bakla

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Zeytinyağlı Taze İç Bakla



Zeytinyağlı Taze İç Bakla Tarifi - Zeytinyağlı Taze İç Baklanın Yapılışı - Zeytinyağlı Tarifler

Malzemeler


500 gram iç bakla

1 adet soğan

3 diş sarımsak

1 kahve fincanı zeytinyağı

1 adet havuç

1 tatlı kaşığı un

1 çay kaşığı tuz

Yarım limonun suyu

5 dal dereotu

Yapılışı


Baklaların dış kabuklarını ayıklayın ve yıkayın Soğan ve sarımsakları ince kıyın, 1 kahve fincanı zeytinyağında kavurun Havucu küp şeklinde küçük doğrayarak, kavrulan soğana ekleyin Birlikte 2 dakika daha kavurun Sırasıyla unu, baklayı, limon suyunu, tuzu ilave edin Birlikte 10 dakika kaynatın, ince kıyılmış dereotuyla süsleyip ılık olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla