Yalnız Mesajı Göster

Zeytinyağlı Arapsaçı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Zeytinyağlı Arapsaçı



arapsaçı nasıl pişirilir - arapsaçı yemeği - arapsaçı zeytinyağlı


MALZEMELER:



1 kg arapsaçı,

2 adet kuru soğan,

1 çay bardağı zeytinyağı,

½ limonun suyu(bir tane limon kullandım bol ekşili nefis oldu),

1 tutam tuz,

2 su bardağı su

YAPILIŞI:


Arapsaçını ayıklayıp yıkayın ve ikiye bölün

Tencereye yerleştirin

İnce doğranmış soğan, zeytinyağı, limon suyu, tuz ve suyu ekleyerek pişirmeye bırakın

Kaynadıktan sonra kısık ateşte 30-40 dakika pişirin




alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla