Konu
:
Zeytinyağlı Arapsaçı
Yalnız Mesajı Göster
Zeytinyağlı Arapsaçı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Zeytinyağlı Arapsaçı
arapsaçı nasıl pişirilir - arapsaçı yemeği - arapsaçı zeytinyağlı
MALZEMELER:
1 kg arapsaçı,
2 adet kuru soğan,
1 çay bardağı zeytinyağı,
½ limonun suyu(bir tane limon kullandım bol ekşili nefis oldu),
1 tutam tuz,
2 su bardağı su
YAPILIŞI:
Arapsaçını ayıklayıp yıkayın ve ikiye bölün
Tencereye yerleştirin
İnce doğranmış soğan, zeytinyağı, limon suyu, tuz ve suyu ekleyerek pişirmeye bırakın
Kaynadıktan sonra kısık ateşte 30-40 dakika pişirin
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul